onsdag, april 11, 2012

Påsk i Spanien

I förra veckan for Johan, Clara och jag till Spanien. Vi hade inte så bra väder som man kunde hoppats på men det var bra ändå. Clara var glad att hantverkarna inte hade hunnit lägga plattor på uteplatsen, för då fanns det sand att gräva i. Vi tog en dagstur till Malaga och det var väldigt trevligt! Jag har bara varit i Malaga en gång tidigare och då imponerade det inte, men den här gången hamnade vi i Gamla stan och DÄR var det jättefint!

Det är nästan lite pinsamt att säga att vi var på IKEA, men det var vi. För vad gör man när en barnstol i en vanlig affär kostar nästan 1000 kr och man vet att Antilopen på det stora möbelvaruhuset kostar 12.99 euro? Jo, det kan jag tala om, man åker helt enkelt till det stora möbelvaruhuset.

Det blev även en kväll för Johan och mig att åka ut och äta själva, det var riktigt mysigt. God mat och framför allt goda drinkar! Och vi kände oss som fjortisar när vi sms:ade hem på natten och frågade om pappa kunde komma och hämta oss. Fnissiga hoppade vi in i bilen och blev hemkörda. Tänk, klockan var ändå nästan ett!























1 kommentar:

Sara F sa...

Ååå va härligt det ser ut som att nu har haft - helt underbart! Kram Sara F