söndag, juli 13, 2008

Näst sista dagen

Nu har det redan gått en vecka på semestern sa jag till Johan igår när vi skulle somna. Håll käft svarade han. Och det är ju ungefär så det känns. Man vill bara hålla för öronen och ignorera att nästan en tredjedel av semestern har passerat. Man vill inte bli stressad av det på sin semester. Men nu är det då bara en hel dag kvar här en el paraiso. Vi har det så skönt, vi har badat och solat (brände tyvärr upp höger lår, precis vid troskanten så i två nätter har jag bara kunnat sova på ena sidan) och äter fantastiskt gott.

Vi hade sådan tur att ett par kompisars kompisar var med på samma flyg ner och vi bestämde oss för att göra en utflykt tillsammans - till Ronda. Mycket trevligt och väldigt trevliga människor! De stannade kvar på middag och sov sedan över, hur kul som helst med nya vänner!

Annars är det ju de vanliga triviala problemen man kan ha på en semester. Oj, en vattenslang hoppar av när bevattningen går igång, oj, gasen tog slut när vi grillade, oj, vi hade visst redan köpt en massa vin. Ni vet, sådana problem som man faktiskt kan leva med.

3 kommentarer:

K sa...

Åhh visst är dom bästa människorna! Va kul att ni hittade varandra!

Låter som veckan varit till belåtenhet... Min första semesterdag spenderades med syster med promenerande, shopping och vinlunch i solen. I morgon blir det stranden. Kram!

Patrik sa...

För mycket vin ... ett ack för enkelt problem att lösa. ^_^

Anonym sa...

För mycket vin? Kan man få de?