onsdag, december 10, 2008

London!

Nu kan man äntligen tala öppet om det här. I månader har det planerats, tisslats och tasslats. (Konstiga ord det där egentligen). Johans mamma Tina fyllde 60 år och detta skulle vi fira genom att kidnappa henne på jobbet och åka till London. Men nu är det sällan så att man inte planerar in något alls på sin 60-års dag, så för att hon inte skulle handla mat och fixa inför festen så ljög vi och sa att vår present till henne var att vi anordnade släktmiddagen åt henne, hemma hos oss.

Det mejlades menyer till henne som hon fick godkänna, hennes systrar kom hem och hjälpte henne mangla dukar och allt planerades för fullt trodde hon.

På torsdags eftermiddagen gjorde Johan och jag entre i matsalen på hennes jobb. Kidnappningen var först tänkt att utspela sig i ett konferensrum, men när hennes kollegor fick nys om vad som var på gång så ändrade de det till matsalen så att det kunde bli till allmän beskådning! Detta innebar även att Johan och jag - iförda clownnäsa och lösnäsa med glasögon och mustach - fick knalla in bland 30 främmande människor och "röva bort" Tina. Man kan lätt säga att hon blev paff.

Sedan bar det av hem till Tina så att hon fick packa. På flygplasten trodde de inte att hon var klok när hon glatt frågade damen vid incheckningen om de skulle till London efter att flygvärdinnan sagt: Om ni ska till London behöver ni inga adresslappar på väskorna.

Väl framme i London hoppade Johans syster med pojkvän fram bakom ett hörn. Men det stoppade inte med överraskningar där. Nästa kväll, när det var dags för själva födelsedagsmiddagen, så satt min mamma, pappa och Börje och väntade vid restaurangbordet när vi kom in! DET hade hon verkligen inte väntat sig. Vi åt fantastisk mat på en restaurang (som även är ett hotell) som heter Asia de Cuba. En oväntad blandning mellan asiatisk och sydamerikansk mat. Det var helt otroligt gott! Efter restaurangen drog vi oss till puben och i England passar tiderna bra för mig. De stänger puben elva och det är ungefär då mina ögonlock börjar bli tunga.

Vi hade jättebra helg i London med mycket shopping och strosande. När vi skulle släppa av den något möra Tina hemma i hennes lägenhet igen så kom den sista överraskningen. Släkten hade gömt sig i lägenheten och hade en överraskningsmiddag åt henne när hon kom hem!

Jag tror hon är ganska mör efter allt firande...

Överraskad på restaurangen
Helt plötsligt var hon i London!
Johan sökte som en missil efter skjortor
Söt pub i förorten
Inne på The Devonshire - en av Gordon Ramseys pubar
Efterrätterna på Asia de Cuba - gigantiska!
...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt bra gjort. Helt suvveränt.

Anonym sa...

Du är skitsnygg med den näsan!