fredag, mars 20, 2009

Längst ner på listan

De här två männer får mig att fysiskt må illa. Och den ene får inte ens fängelsestraff.

Fritzl

Benedictus XVI

3 kommentarer:

Team Trollingman sa...

Vi sitter här i Norberg och njuter av fredagskvällen, Så ska det låta och det "det där dansprogrammet" startar snart och vi var lite nyfikna på vad som händer på bloggarna. Och vad hittar vi här??? Vi blir lite oroliga för dig!! Hur mår du?? Ta ett glas rosa bubbel (dricker vi) eller nåt annat som gör en glad och ta en god bit choklad till drickat. Jag tror att det kanske kan få dig på ett positivare humör. Du som brukar lägga ut så fina, positiva bilder. Dom där gubbarna gör ju att man blir deppig.
Hälsa Johan//Ulrika och Janne

L8 sa...

Hej på er där uppe! Roligt att ni tittar in här.

Jag mår fina fisken. Och ja, jag brukar mest blogga om positiva saker, min filosofi är ju att om man bara ser det positiva i saker så blir livet så mycket lättare. Men det betyder inte att onda saker inte existerar och att jag inte vill uttrycka mina känslor inför dem. Att världen tillåter en påve som säger att det är fel med kondomer i en Aids-drabbad kontinent är inte rätt.

Detta faktum hindrar dock inte mig från att njuta av en fredagskväll. God middag har intagits, brasan är tänd och jag väntar med spänning på finalen i "det där dansprogrammet" :)

Kram på er

Anonym sa...

Just det Lotta, ryck upp dig.

Kolla in den här bloggen, den få en att må bra!

http://nimrodofobi.blogspot.com/