söndag, november 21, 2010

Efterlängtat besök

Mamma och pappa har varit och hälsat på. De var ju lite lätt nyfikna på att se Clara. När jag hämtade dem på stationen erbjöd pappa så artigt att mamma kunde sitta fram i bilen. Mamma tackade glatt ja tills hon insåg hur han snuvat henne på att sitta bredvid Clara i baksätet.

Det var väldigt skönt att de kom upp redan i torsdags, då blev det inte en hel vecka själv hemma dagtid första veckan som Johan jobbade. Det mesta kretsar kring att amma Clara ganska ofta så det är mellan amningspassen som vi sticker ut och hittar på grejer. Det har varit så skönt att köpa hämtmat och att ha fler människor i huset så att man kan bytas av lite med att ha koll på lilltjejen. Nu måste man faktiskt inte ha så mycket "vakt" till henne med tanke på att hon sover väldigt mycket, men ändå, man vill ju ha lite koll på att hon inte vaknar och ligger och skriker när jag är nere i källaren t ex.

I fredags köpte vi en bil! Äntligen! Vi har gått och pratat om att köpa en kombi sedan över ett år tillbaka men inte kommit till skott. Men nu står det en fin blåmetallic Saab 9-5 kombi på gården och det känns jätteskönt. Nu skall vi sälja den gamla pärlan så vi håller tummarna att det inte tar alldeles för lång tid. Nu slipper vi i alla fall svära över att inte få in barnvagnen i bagaget.

2 kommentarer:

Christin sa...

Åh, vilken fin bild! Hälsa mormor och morfar så gott.

Anonym sa...

Kul att få träffa er. Det gäller att passa på, för det händer hu så mycket med lilltjejen bara på några veckor.