söndag, juni 12, 2011

Effektiv helg

Jädrans vad det har gått undan i helgen! I fredags var några ur mammagruppen här med sina respektive och barn. Clara hade bjudit in till poolparty men de små somnade innan de hann bada och föräldrarna var tyvärr för stora för poolen. Det var riktigt mysigt att ha dem här på middag och temperaturen låg på 20° långt in på natten så det var perfekt att sitta ute på altanen.

Igår tappade vi förståndet och började klippa vår gigantiska häck. Den är ungefär 3 meter hög på vissa ställen och har riktigt stygga taggar. En lagom uppgift i 27° med andra ord. Vi var helt färdiga efter att ha klippt och kört allt skräp till tippen.

Idag fortsatte vi vår hurtiga helg med att rensa i källaren och köra även det till tippen. Vi var helt slut efteråt men vad skönt det känns att fått så mycket gjort! Nu ska ni inte tro att det är rent och ordning nere i källaren, men det är ett steg på väg i alla fall. Någon dag ska vi väl komma igenom berget av flyttlådor och grejer och ordna ett riktigt gästrum där nere.

Två roliga minnesbilder som sitter på min näthinnan idag: Clara fick suga på en stor ananasbit och hon tyckte det var så gott att hon satt och sa "mmm" i typ en halvtimma. Dessutom har jag försökt lära henne göra pussljud med munnen idag och helt plötsligt svarade hon varje gång jag pussade åt henne! Hon kniper ihop den lilla munnen och smackar, ha ha, löjligt gulligt!

På onsdag åker Clara, Viggo och jag till Göteborg, det ska bli riktigt mysigt med långhelg där.

3 kommentarer:

Carin sa...

Oj oj oj, bra jobbat.
Ska jag få ett nytt rum?! ;)

L8 sa...

Japp, på sikt får du ett svalare och större rum där man inte hör poliserna lika väl.

Carin sa...

ha ha, va bra.