fredag, maj 23, 2008

Förortsfnas

Ikväll skall vi ha lite after work hemma hos oss. Vi blir ett tiotal människor + Viggo och det skall bli väldigt trevligt. Lite tokigt är det dock att de som har ringt på mina Blocket-annonser som ligger ute vill komma och kolla på grejerna på en fredagkväll? Ja, nu menar jag alltså inte att det är dem som jag räknar som mina AW-gäster. Vi har kompisar också. Men varför har samtliga tre ev. kunder velat komma fredagkväll? Har de fått nys om Brommas största grill?

Vi har jobbat väldigt aktivt denna veckan med att ta fram ett kampanjtänk till vår nya kund Solstickan denna veckan. Det är ett så värdigt och fint gammalt varumärke att man nästan blir lite hämmad när man få det i händerna. Det känns liksom att det här måste bli så JÄVLA bra. Och det har varit en hel del värkande. Vändande fram och tillbaka. Pausa. Sova på saken. Börja om och tänka nytt. Men faktiskt, så här i slutet av veckan känns det riktigt bra! Eb väldigt förlösande känsla. Nu skall vi bara se om kunden tycker likadant.

Veckans favoritord är för övrigt förortsfnas. Ni vet det där blonda burret som en del kvinnor har, lite sprayat och gärna lite åt spretluggshållet. Ett hår som ser en hårinpackning på tok för sällan. Det finns inget ont i ordet, nästan tvärtom.

1 kommentar:

Anonym sa...

Förortsfnas är det lite åt Siggehållet kanske.