tisdag, februari 19, 2008

Blå lår

I helgen ordnade vi möhippa för Karin som skall gifta sig om några veckor. Lotten hade planerat perfekt och det blev en riktigt lyckad hippa. Det hela startade med att Lottens pappa Stefan, iför peruk, klev in hemma hos Johan och Karin och hämtade henne för avfärd. Trots att Karin känt Stefan hela sitt liv förstod hon inte alls vem det var som stod i hennes hall denna tidiga lördagsmorgon.

Vi åt frukost på ett hotell i Alvik för att sedan gå till en keramiker där hon fick göra varsin frukostskål. Tanken var väl från början att hon skulle gjort två glas so de kunde ha på bröllop, men nu är det ju inte en helt lätt uppgift varpå beställningen snabbt ändrades till två frukostskålar istället.

Efter lite bukfylla på gyllene M:et gick vi till dagens stora prövning för oss alla. Poledancing. Vi möts av en tjej som är så söt och snygg att man t.o.m. som tjej hade svårt att sluta titta. Hon var ju inte otränad heller. Tjejen visade oss ett program som hade tänkt att vi skulle gör och min första tanke var ju att "jo tjena - varför inte göra några volter i luften också när vi ändå är igång?" men faktum är att när hon väl benade ner det i delar och vi fick lite hjälp så blev det helt ok! Nej, det såg inte på långa vägar ut som när hon gjorde det, men det såg faktiskt ok ut. Och det var roligt! Vad som inte är lika kul så här i efterhand är att insidan av mina lår är blå/svarta. På allvar, det är ingen vacker syn. Men Karin var väldigt söt i sin Susanne lanefelt-utstyrsel.

Eftermiddagen tillbringades på ett SPA i Jakobsberg (där bruden är uppvuxen) med bubbelpool och bastu. Wilma som äger Wilmas SPA körde en fuling och gav bruden mer behandling än vad vi hade bsetällt, så notan blev aningen dyrare, men vad gör det, hon fick njuta ordentligt. Och nu håller vi alla tummarna för att Karin inte får någon konstig hudreaktion i ansiktet så här innan bröllopet...

Kvällen tillbringade vi hemma hos oss. Fisksoppa, vin och Cosmopolitan på stora tillbringare blev perfekt. Vi rundade av med att förnedra oss alla när vi sjöng Singstar.

Nu måste jag sluta skriva för Johan sitter brevid och sjunger så att jag inte kan koncentrera mig på att skriva.





3 kommentarer:

Anonym sa...

Finns det bilder när du dansar?

Anonym sa...

Lotta dansa vi vill se!!!!

L8 sa...

TYVÄRR vänner...